Bohóc gyerekbarát rendezvényekre - Játékmesterek.hu
bohóc

Bohóc a rendezvényeken

- Móka, tréfa, vidámság

A gyermekek iránti szeretet és elkötelezettség sokéves tapasztalattal rendelkező bohóc munkatársainkat is jellemzi: a felkéréseket ennek jegyében teljesítik vidám és szórakoztató módon, a kicsik legnagyobb örömére.
Amennyiben tartalmas és színvonalas gyermekrendezvényt szeretnél, amelyen jó lenne egy időre lekötni a gyerekek figyelmét vagy aktivizálni őket, ajánljuk bohóc műsorainkat.

A színes ruhába öltözött és festett arcú bohócok a gyerekek kedvencei, a velük való találkozást még hetek múlva is emlegetni fogják!

Bohócaink képzett animátorok, sok éves tapasztalatot szereztek már gyerekek szórakoztatásában. Mindig van egy-egy ötletük, hogy hogyan aktivizálják a kicsiket és hogyan nevettessék meg őket. Szerezz egy feledhetetlen emléket gyermekednek!

Bohócaink elszórakoztatják majd a kicsiket:

  • ismert dalokat, játékokat, bohóctréfákat adnak elő
  • lufit hajtogatnak: a bohóc elkészíti nekik azokat az állatokat, amiket szeretnének, emellett a lufihajtogatás néhány alapmozdulatát is megtanítja a kicsiknek.
  • arcot festenek: a gyermekek kiválasztják, mik szeretnének lenni, milyen mintát szeretnének, és a bohóc festi rájuk
  • csillámtetoválás: színes, fényes csillámos képeket rajzol
  • tarthatnak „Mini-diszkót”, ahol együtt énekel és táncol a gyerekekkel, esetleg betanít nekik egy-egy koreográfiát is

Mindez interaktívan, a gyerekek bevonásával együtt.

Móka, humor, kacagás! Vagyis mindaz, amit egy bohóc nyújtani tud egy rendezvényen. A bohócok emlékezetessé teszik a gyerekzsúrokat, családi rendezvényeket minden korosztály számára.

 

Ajánlatkérés itt -->> AJÁNLATKÉRÉS

Jelentkezz animátornak! Tovább
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.