Gyerekzsúrok szervezése - Játékmesterek.hu
gyerekzsúr

Gyerekzsúrok szervezése

Az évek során nagyon sok gyerekzsúrt szerveztünk, szinte bármilyen kérést teljesíteni tudunk!

Mindig tudjuk, mivel lehet lekötni a gyerekeket, minden korosztálynak tudunk megfelelő játékot és programot biztosítani. A legkisebbektől a legnagyobbakat is fejlesztő játékig nagyon sok ötletünk van arra, hogy hogyan kössünk le kisebb és nagyobb létszámú gyerekcsoportokat!

Tudunk segíteni a megfelelő eszközök, dekorációs elemek kiválasztásában, megrendelésében is: pl. alkalomhoz illő tányérokkal, poharakkal, lufikkal.
Különböző ünnepi alkalmakra is tudunk oda illő programokat, játékokat biztosítani.

A legnépszerűbbek a szülinapi zsúrok, de karácsonyi, mikulás-bulik vagy húsvéti zsúrok programjainak összeállítását, megszervezését is vállaljuk! Lehetőség van az egész zsúr stílusát arra a tematikára felépíteni, de a kézműves foglalkozásokba is beilleszthető az ünnepi tematika: pl. karácsonyi díszek készítése, húsvétra tojásfestés.

Animátoraink mind szakképzettek és tapasztaltak, így minden megrendelőnk biztos lehet abban, hogy gyermekük a rendezvény ideje alatt nemcsak jól szórakozik, hanem biztonságban is van! Animátoraink többsége idegen nyelveket is beszél, hogy minden kisgyerekkel megtalálják a közös hangot!

Szabadtéri rendezvények esetén extra szolgáltatásként nagyon sok a gyerekek –de néha felnőttek - körében is népszerű eszközt tudunk biztosítani: pl.ugrálóvárat, trambulint, mászófalat.

Egy kis ízelítő gyerekzsúr tematikáink közül:

 • hercegnő/királylány zsúr: a kislányoknak arcfestőink segítenek átalakulni, miközben a fiúk a lufihajtogatótól lufi kardokat kapnak.
 • autós tematika kisfiúknak
 • kalózos: az arcfestők kalózokká alakítják a gyerekeket, a lufihajtogató lufi kardokkal is ellátja őket. Különböző, a témához kapcsolódó ügyességi feladatokkal érnek el a kincsig.
 • kincskeresés: a gyerekeket két csapatra osztjuk, különböző ügyességi feladatokkal juthatnak előre, míg a végén a kincs várja őket!
 • sportvetélkedő: többféle ügyességi játék kombinációja, amelyek során a gyerekek többféle sportot kipróbálhatnak.
 • a gyerekek körében népszerű rajzfilmek stílusában, szereplőit ábrázoló dekorációval, pl. Angry Birds, Spongyabob stb. 
 • kvízjátékok: lehet egyéni, de csapatban vagy párban is lehetnek a gyerekek, a kvíz kérdései csoportosulhatnak egy-egy rajzfilm vagy ünnepi tematika (mikulás, karácsony, húsvét) köré. Természetesen a legtöbb helyes választ adó ajándékot kap!
 • vízi-party: nyáron, meleg időben népszerű, főként vizes játékokkal, felfújható medencével, de kérhető akár vízi focival is!
 • szuperhősös: pár órára mindenki kedvenc szuperhősévé válhat, kombinálható különböző ügyességi feladatokkal is.

Gyerekzsúr csomagajánlataink (pdf)

Egyéb szolgáltatásaink, amiket bármilyen témájú rendezvényre igénybe lehet venni:

 • A gyerekek körében mindig nagy népszerűségnek örvend a tombola, a tombolajegyeket előre ki lehet osztani, de külön ügyességi feladatokhoz vagy kvízjátékhoz is köthetjük a kiosztását.
 • A horgászat is a gyerekek egyik kedvenc játéka, ennek során egy kisebb felfújható medencéből lehet egy zsinórra kötött mágnessel kihalászni a mágneses aljú műanyag halakat. Minden halhoz más-más apró ajándék tartozik!
 • A külföldről indult, de ma már Magyarországon is egyre népszerűbb, főként szülinapi zsúrokon a pinata: ennek során egy papírmasé figurát megtöltünk édességekkel, amit az ünnepeltnek kell bekötött szemmel, egy bottal ütögetve felnyitnia. A pinata formája és mintája igény szerint kérhető is, pl. a gyerek kedvenc meséjének, mesefigurájának formájában, mintájával.
 • Bármelyik gyerekrendezvényre tudunk bohócot, arcfestőt, csillám- és hennatetoválót, lufihajtogatót hívni.
 • A kézműves foglalkozások is beilleszthetőek bármilyen gyerekzsúrba. Választható foglalkozás többek között a só-liszt gyurma, a papírból készült játékok és díszek, termésekből készült díszek, gyöngyékszerek készítése stb. A gyerekzsúr tematikájához is kérhető foglalkozásokat is tartunk: pl. karácsonyi díszek készítése. Az elkészült tárgyakat a gyermekek haza is vihetik, mindig nagy büszkeséggel tölti el őket egy saját készítésű játék vagy dísz.

Természetesen a fentieken kívül egyéb tematikájú gyerekzsúrokat is megszervezünk, egyedi ötleteivel keressen minket elérhetőségeinken!
Jelentkezz animátornak! Tovább
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.