Lufihajtogató gyerekbarát rendezvényekre - Játékmesterek.hu
lufihajtogatás

Lufihajtogató

A rendezvények egyik nagy kedvence és egyúttal garantált siker a gyerekeknél a lufihajtogató, aki a helyszínen néhány mozdulattal és szórakoztató kommentárral elkészíti a kívánt figurákat lufiból.

Ha szeretnéd egy kis színnel, vidámsággal megnövelni rendezvényed színvonalát, rendeld meg lufihajtogató szolgáltatásunkat, és egész biztosan nagy sikert aratsz vele!

A lufihajtogató vidám színfoltja lesz az eseménynek, az általa készített, léggömbből formált figurákat minden korosztály élvezni fogja.

A lufihajtogató elkészítheti a kért figurákat a helyszínen, de akár érkezéskor is meglepheti a gyerekeket az előre elkészített darabokkal. A kicsik mindennek tudnak örülni!

Egy lufihajtogató hangulatosabbá teszi a rendezvényt, leköti a gyerekek figyelmét: szórakoztatja őket, könnyen és pár másodperc alatt elkészítheti kedvenc állatfiguráikat (tacskó, kisegér, nyuszi, hattyú) vagy virágokat és még sok más színes lufi figurát.

Nagy előnye ennek a kiegészítő programnak, hogy az elkészített lufi figurákat a gyermekek hazavihetik, szép emlék lesz nekik még pár napig.

Az egyszerű hosszú lufik nem megfelelőek lufihajtogatásra, speciálisan anyagból készült lufikat használunk, választható méretekben és színekben.

A lufikat mindig pumpával fújjuk fel.

Az alapanyagokról természetesen mi gondoskodunk, hozunk lufit és pumpát is.

A gyerekek rendkívül élvezik, ahogy egy számukra egyszerű lufiból a szemük előtt alakul ki kiskutya, virág vagy kedvenc rajzfilmszereplőjük.

A lufihajtogatók mindig feldobják a hangulatot. Ajánljuk őket szülinapi zsúrokra, esküvőre, gyerekrendezvényekre, céges napokra, játszóházba, sport rendezvényekre, családi napokra.

 

Ajánlatkérés itt -->> AJÁNLATKÉRÉS

Jelentkezz animátornak! Tovább
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.