Menyasszonyi testfestés - Játékmesterek.hu
Menyasszonyi testfestés

Menyasszonyi testfestés: ha valami különlegesre vágysz

Már mindent beszereztél a nagy napra a ruhától a gyűrűkön át az ékszerekig, de mégis úgy érzed, valami hiányzik? A menyasszonyi testfestéssel igazán egyedivé varázsolhatod megjelenésed az esküvőn és a lakodalomban, a személyre szabott minták pedig garantáltan feldobják a jegyesfotózáson készült felvételeket is. Engedd szabadon a fantáziád, és találd ki a tökéletes mintát vagy díszítést életed legfontosabb eseményére!

Rólad szól, a te stílusod

A tökéletes menyasszonyi testfestésre nincs biztos recept: a legfontosabb, hogy olyan mű készüljön, ami kifejezi az egyéniséged, és amit évek múltán is büszkén mutogatsz majd a fényképeken. A díszítés lehet egy szép virág, egy nonfiguratív ábra, de arra is lehetőség van, hogy ékszert, harisnyakötőt vagy akár kesztyűt festess magadra. Sőt, akár a leendő férjed nevét is magadra írhatod – hidd el, szem nem marad majd szárazon! A minta kiválasztásakor érdemes a ruha stílusához és szabásához igazodni: választhatsz valami merészet is, ha úgy éreznéd jól magad, de ha a visszafogottabb stílust kedveled, akkor is tudunk segíteni.

Garantáljuk a szépséged

Érthető, ha fenntartásaid vannak a menyasszonyi testfestéssel kapcsolatban. Egy rosszul sikerült kép vagy ábra sokat ronthat az összképen. Ha minket választasz, biztos lehetsz benne, hogy elégedett leszel a végeredménnyel! Mindegy, hogy hennával, testfestékkel vagy csillámtetoválással készül a nagy mű, mi a legapróbb részeltekre is maximális figyelmet fordítunk (A menyasszonyi testfestés az anyag típusától függően 2-14 napig marad fent). A végeredmény: álomszép, különleges menyasszony, akiről évekig mesélnek majd a rokonok és a barátok.

Tedd igazán egyedivé megjelenésed az esküvődön egy igényes menyasszonyi testfestéssel – keress minket bizalommal!


Jelentkezz animátornak! Tovább
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.