Trambulin bérlés - Játékmesterek.hu
trambulin

Mire jó a trambulin?

Gyerekkorában mindenki imádott ugrálni a rugós ágyon, akárhogy is tiltották szülők. A matrac persze nem éppen a legmegfelelőbb eszköz fölös energia levezetésére és testedzésre – a trambulin viszont annál inkább.

A trambulin vagy más néven ugróasztal nemcsak gyerekjáték, hanem ma már egy sportág is. Remek eszköz a fizikum javítására, kikapcsolódásra, a feszültség levezetésére vagy a mozgáskoordinációs zavarok kezelésére.

Az eurobungee, bungeetrambulin vagy eurojumping egy egy- vagy négypályás, gumiköteles trambulin. Egy speciális feszítő szerkezet segítségével akár hét-nyolc méter magasra is fel lehet róla ugrani, sőt, akár még szaltózni is.

Olyan akrobatikus gyakorlatokat hajthatnak végre a segítségével fiatalabbak és idősebbek egyaránt, amelyeket e nélkül nem mernének, nem is tudnának, esetleg nem lenne biztonságos. Ezek a játékok minden biztonsági követelménynek megfelelnek, érvényes ÉMI-TÜV hatósági vizsgával rendelkeznek.

Miért éppen trambulin?

A trambulin egyszerűen, gyorsan szállítható, látványos szórakozási lehetőség. Szabadtéren és beltéren egyaránt felállítható, így a szórakozás rossz időjárás esetén is garantált. Óriás és kisebb méretű eszközt egyaránt rendelhet. A kis trambulin születésnapok, gyerekzsúrok, családi, óvodai, bölcsődei rendezvények elmaradhatatlan kelléke. Az eszköz egyszerűen szállítható és könnyen felállítható. A trambulin elengedhetetlen tartozéka, a védőháló gondoskodik a gyermekek biztonságáról. A nagyobb, többpályás trambulin pedig például fesztiválokra jó választás.

Milyen rendezvényekre ajánljuk?

Bármilyen olyan rendezvényre érdemes trambulint rendelni, ahol kisebb vagy nagyobb gyerekek is részt vesznek, például falunapra, fesztiválokra, céges rendezvényekre, majálisra, sportrendezvényre, házibulira. Az ugrálás segít levezetni a fölös energiát, feszültséget, segíti a vérkeringést, javítja az állóképességet, fejleszti a koordinációs készséget, és erősíti az izmokat. A kicsik így hasznos szórakozással töltik az idejüket, a felnőttek pedig a csemetéket biztonságban tudva, nyugodtan kikapcsolódhatnak vagy pihenhetnek. De kifejezetten gyermekeknek szóló rendezvényeken, például önkormányzati, óvodai, iskolai programokon, születésnapokon, családi napon, gyerekzsúron is érdemes trambulint felállítani. Ha gondoskodni szeretne fiatalabb és idősebb vendégei felhőtlen szórakozásáról, rendeljen tőlünk trambulint az alábbi elérhetőségeken:

+36 30 456 1895

+36 30 419 2621

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Ajánlatkérő

Jelentkezz animátornak! Tovább
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.