Blog - Játékmesterek.hu
nyomdakészítés otthon

A játékboltok polcain rengeteg nyomdát, pecsételőt találhatunk, de mégis az igazi, amit a gyerekekkel együtt készíthetünk el. Néhány tippet osztunk meg, hogyan készülnek a házi nyomdák.

Read More
agresszív gyerekek animátor

A kisgyerekek viselkedése nem mindig tündéri, az animátoroknak fel kell készülniük a problémás, agresszív magatartásra is. Röviden összefoglaltuk, milyen megoldásokat tudunk alkalmazni ilyen esetekben. 

Read More
játékok sulikezdés előtt

Néhány napon belül kezdődik újra a suli. Reméljük, hogy a szeptember 1-ei tanévnyitó után nyitva maradhatnak az iskolák és együtt tudnak a gyerekek a megszokott környezetükben tanulni. A suli indulásáig a kisebbeket még le kell foglalnunk, így pár játékötletet osztunk meg veletek.

Read More
Retró játék

A mai gyerekek jóval kevesebb időt töltenek a szabadban és egymás társaságában, mint a régmúltban. A digitális világ beszippantja őket, próbáljuk meg kizökkenteni a gyerkőcöket egy-egy régi játékkal. Összegyűjtöttünk néhány ötletet.

Read More
lufihajtogatás tudnivalók

Garantált jókedvet és boldogságot okoz a kicsiknek, ha bármilyen rendezvényen lufiból hajtogatott figurát kapnak ajándékba. Akár órákig is el tudnak szaladgálni a lufikardokkal, lufivirágokkal és mindenkinek megmutatják legújabb szerzeményüket. Imádjuk látni az örömöt az arcukon. Tanuld meg Te is a lufihajtogatás alapjait. Néhány fontos tudnivalót gyűjtöttünk össze itt.

Read More
Jelentkezz animátornak! Tovább
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.