Blog - Játékmesterek.hu
házi készítésű gyurma

Olyan napokat élünk, melyek során sok időt töltünk együtt otthon gyermekeink társaságában. Egy idő után nemcsak az ötletek, de még az alapanyagok is elfogynak egy-egy játék során.

Read More
játékmesterek kézműves foglalkozás

Szinte minden gyerek örömmel vesz részt olyan elfoglaltságban, ahol a kézügyességét és a fantáziáját egyszerre használhatja.

Read More
animator_kezmuves

Akinek kis gyermeke van, az tudja, hogy szinte naponta kerülnek ki a keze alól szebbnél-szebb rajzok, melyeket szeretnénk megőrizni.

Read More

Ma szinte az egész világon ismert az a varázslatos anyag, melyet főleg Dél-Ázsiában, a Közel-Keleten, és Észak-Afrikában már több ezer éve használnak testfestéshez ünnepek alkalmával. Ez a csodaszer a hennanövény. A leveleiben lévő vegyület, a lawsone színezi meg a bőrt és a hajat.

Read More

Azok a gyerekek, akik egészen kicsi koruktól aktív résztvevői a felnőtt eseményeknek, a későbbiekben sokkal barátságosabbak. A korai szocializációjukra mindenképp jó hatással van, ha nemcsak a játszótéren találkoznak a kortársaikkal, nemcsak otthon vannak felnőttek közelében, hanem más helyeken is. 

Read More
Jelentkezz animátornak! Tovább
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.