Blog - Játékmesterek.hu
lufihajtogatás tudnivalók

Garantált jókedvet és boldogságot okoz a kicsiknek, ha bármilyen rendezvényen lufiból hajtogatott figurát kapnak ajándékba. Akár órákig is el tudnak szaladgálni a lufikardokkal, lufivirágokkal és mindenkinek megmutatják legújabb szerzeményüket. Imádjuk látni az örömöt az arcukon. Tanuld meg Te is a lufihajtogatás alapjait. Néhány fontos tudnivalót gyűjtöttünk össze itt.

Read More
játékok nyári szünetben

A vírus miatt a gyerekek már így is elég sok időt töltöttek otthon. A mostani nyári szünet nagy megpróbáltatást jelent mindenkinek, hiszen kevés tábor szerveződik a szigorított szabályok miatt. Néhány ötlettel próbálunk segíteni nektek, hogy örömmel töltsék el a szünetet.

Read More
trambulin

Te is szerettél gyerekkorodban az ágyon ugrálni? Ugye Te is imádtad, mégha anyukád idegeire is mentél ugrálás közben. A gyerekkori élményt újra átélheted biztonságos körülmények között. Tudj meg többet bérelhető tramubinjainkról.

Read More
kellemetlen szülinap

A kínos pillanatok elkerülése érdekében szeretnénk néhány tanácsot adni, kiket hívj meg gyermeked születésnapi bulijára. Hidd el, nem is olyan egyszerű a feladat.

Read More
szülinapi parti ötletek

Nem szeretjük azt mondani, hogy az egyes parti ötletek csak fiúknak, vagy csak lányoknak megfelelőek, hiszen a gyerekek egyéniségétől függ, hogy milyen játékokkal szeretnek játszani. Azonban a szülőknek segítséget nyújt, ha az alábbi öt parti ötlet közül választják ki az egyiket kisfiúk szülinapi bulijára, mert ezeket az ünnepelt és meghívott barátai is élvezni fogják.

Read More
Jelentkezz animátornak! Tovább
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.