Blog - Játékmesterek.hu
szülinapi parti ötletek

Nem szeretjük azt mondani, hogy az egyes parti ötletek csak fiúknak, vagy csak lányoknak megfelelőek, hiszen a gyerekek egyéniségétől függ, hogy milyen játékokkal szeretnek játszani. Azonban a szülőknek segítséget nyújt, ha az alábbi öt parti ötlet közül választják ki az egyiket kisfiúk szülinapi bulijára, mert ezeket az ünnepelt és meghívott barátai is élvezni fogják.

Read More
kerti játékötletek nyáron

Hamarosan jön a nagy meleg, a hőség, amikor még nehezebb lesz a gyerekeknek a bezártság, aki teheti az a kertben fogja eltölteni az időt. Nem könnyű a srácokat kimozdítani a tévé és az internet elől, de 5 egyszerű játékötletünk segítségével talán sikerül.

Read More
gyerekzsúr

A születésnapi gyerekzsúr megszervezése néhány szülő számára embert próbáló feladat. Neikik szeretnénk mai cikkünkkel egy kicsit jobban rávilágítani a gyerekek játékszokásaira.

Read More
nyuszi arcfestés

Sajnos az idei húsvét nem úgy alakul mindannyiunk számára, ahogyan azt korábban megszokhattunk. A hagyományoktól eltérően mindenki otthon ünnepli a Húsvétot, elmarad a locsolkodás, szeretteink, távol élő rokonaink látogatása is későbbi időpontra tolódik.

Read More
házi készítésű gyurma

Olyan napokat élünk, melyek során sok időt töltünk együtt otthon gyermekeink társaságában. Egy idő után nemcsak az ötletek, de még az alapanyagok is elfogynak egy-egy játék során.

Read More
Jelentkezz animátornak! Tovább
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.