Blog - Játékmesterek.hu

Azok a gyerekek, akik egészen kicsi koruktól aktív résztvevői a felnőtt eseményeknek, a későbbiekben sokkal barátságosabbak. A korai szocializációjukra mindenképp jó hatással van, ha nemcsak a játszótéren találkoznak a kortársaikkal, nemcsak otthon vannak felnőttek közelében, hanem más helyeken is. 

Read More

Az utóbbi időben egyre több munkahelyen válik szokássá a csapatépítő programok és egyéb céges összejövetelek szervezése.
Az év vége, illetve eleje tipikusan olyan időszak, amikor a cégek nagyobb gyakorisággal invitálják a dolgozóikat különféle vállalati rendezvényekre – legyen szó karácsonyi buliról, évértékelő eseményről vagy akár ünnepélyes évnyitóról.

Read More

Van-e megfelelőbb játéktér örökmozgó gyerekeink számára, ahol önfeledten tombolhatnak, levezethetik fölösleges energiájukat, mint az ugrálóvár? Ahol az idő a felhőtlen, gyermeki mókázás és kacagás jegyében telik, és – végre – nem kell viselkedni! Nincsenek szigorú szabályok, és jó esetben anyának sem kell megfelelni, aki a partvonalról figyeli a puha matracokon cikázó csemetéjét, és megkönnyebbülve veszi tudomásul, hogy az előbbi hisztirohamnak nyoma sincs. 

Read More

Ma már senki nem lepődik meg azon, ha egy várandós anyuka profi fotós segítségét kéri abban, hogy megörökítse a babavárás örömteli pillanatait és az egyre gömbölyödő pocakot. Aki igazán egyedi fotókat szeretne, pocakfestéssel teheti igazán különlegessé a megjelenését, és ezzel együtt a fotózáson készült képeket. 

Read More

A legtöbb nő már kislányként arról fantáziál, milyen csodaszép menyasszonyi ruhában áll majd az oltár elé, hogy örök hűséget fogadjon a választottjának. A nagy napra készített smink és frizura, illetve az apróbb kiegészítők még tökéletesebbé teszik az összképet, amit a menyasszonyi testfestés felejthetetlenné varázsolhat. 

Read More
Jelentkezz animátornak! Tovább
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.