Blog - Játékmesterek.hu
tanfolyamok

Az élethosszig tartó tanulás ma szinte mindenki számára kötelező, ha érvényesülni akar a munka világában. A pandémia az online oktatás felé fordította sokak figyelmét. Nézzük a Játékmestereknél, milyen képzéseken vehetsz részt.

Read More
gyerek balesetek

A nyár vidámsággal, játékkal teli minden kis gyerkőc számára. Viszont szülőként egy megpróbáltatás figyelni a gyerekek minden mozdulatát, nehogy baleset érje őket. Mire kell figyelmet fordítanod?

Read More
vizibalesetek

Nyár idején szinte mindennaposak a hírek arról, hogy kis gyermekek sérülnek meg a vízparton, strandon. Ennek általában a figyelmetlenség az oka. Tanácsainkkal segíteni szeretnénk, hogy veletek ne történjen komoly baj.

Read More
Táborozás

Elérkezett a gyerekek számára az év leginkább várt időszaka, az iskolaszünet. A szülők számára ilyenkor kezdődik a kihívásokkal teli időszak, hol legyen a gyerek a nyári szünetben? Ehhez adunk ötleteket táborszemlénkkel.

Read More
kerti játékok nyáron

Végre itt a nyár és ezzel együtt elkezdődött a nyári szünet is. Mindig felmerül a kérdés, mivel foglaljuk le gyermekeinket ebben az időszakban. Mai cikkünkben a kerti játékokról írtunk.

Read More
Jelentkezz animátornak! Tovább
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.