Blog - Játékmesterek.hu
kreativ játék

A kreatív játék a gyermekkor és a gyermek fejlődésének elengedhetetlen része. A kreatív és ötletes játék révén a gyermekek érzelmileg, társadalmilag, intellektuálisan, sőt testileg is növekedhetnek. Tudj meg erről többet mai cikkünkből. 

Read More
a karácsony története

Ismét elérkezett a várva várt karácsonyi időszak. A gyerekek már izgatottak, vajon mi lesz a karácsonyfa alatt elrejtve számukra. Ezt a várakozással teli időszakot szeretnénk felhasználni arra, hogy elmeséljük a karácsony történetét röviden.

Read More
télapó érkezése

December 6-án, Miklós napján érkezik a Mikulás. Minden gyermek várva várja, hogy mit tesz a kis csizmába. Néhány érdekességet hoztunk ma nektek a Télapóról.

Read More
színező padlopi

"Színezd újra!" Nem, nem a Magna Cum Laude ismert számára utaltunk a bejegyzés címében, hanem a legújabb játékunkra, melyről ha bővebbet szeretnél megtudni, olvass tovább...

Read More
játékok tisztítása

A Játékmesterek szolgáltatásai közé tartozik többek között a gyereksarok szolgáltatás rendezvényeken, melynek során a játékokat, utazó ágyakat és egyéb felszerelést is visszük magunkkal. Ezek tisztántartására nagy hangsúlyt fektetünk, nemcsak a vírusos időszakban. Néhány ötlettel segítünk neked is az alapos tisztítás elvégzéséhez.

Read More
Jelentkezz animátornak! Tovább
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.