Léggömb felengedés rendezvényekre - Játékmesterek.hu
héliumos lufi

Égbe szökő lufik

Esküvő, születésnap, ballagás, házassági évforduló vagy egyéb alkalom, felnőtt és gyermekrendezvények, céges rendezvények látványos eleme a héliumos lufik, léggömb felengedés.

Az adott rendezvényen a vendégek kapnak egy-egy héliummal töltött lufit, majd ezeket együtt, egy előre megbeszélt jelre felengedik. A lufi röptetés vidám és érdekes színfoltja lehet bármilyen rendezvénynek.

A hélium és a gumilufik a közvetlen napsütést és a nagy meleget rövid ideig bírják,  a lufik ereszteni fogják a héliumot, illetve színük mattá válik, ezért a lufikat a helyszínen fújjuk fel.

Környezetbarát lufikkal dolgozunk. A lufik általában egy napig repülnek, de kérés esetén tartósító zselével is be tudjuk kenni a léggömb belsejét, ilyenkor 5-6 napig is a levegőben maradhatnak.

A gumilufi mellett fólialufik is rendelhetőek. Többféle méret és szín közül lehet választani. Ezekből bármilyen kombináció megoldható, például a szülinapos kisgyerek kedvenc színei.

A színes léggömbök felengedése önmagában is szép látványt nyújt, de különlegesen szép a világítós, led és villogó led-es lufik.

A színes vagy világítós léggömbök mellett különleges szolgáltatást nyújtunk a lufipostával, amikor a felszálló léggömbhöz egy képeslapot is hozzákötünk. A képeslapokat még a felengedés előtt megcímezzük és felbélyegezzük, a vendégek pedig ráírják jókívánságaikat a lapokra. Az előre megcímzett és felbélyegzett képeslapokat a megtalálók postai úton juttatják vissza a címzettnek.

Lufiposta esetén a felengedett képeslapok kiválaszthatóak mintáinkból, de egyedi kéréseket is szívesen teljesítünk, grafikusunk elkészíti a kívánt rajzot.

A megrendelőnek nincs semmi dolga a léggömbökkel, mindenről mi gondoskodunk. A lufikat mi szállítjuk és a helyszínen fújjuk fel, emellett gondoskodunk a képeslapok felbélyegzéséről és a tollakról is.

Szolgáltatásunk Magyarországon területén belül bárhova megrendelhető, szükség esetén tudunk biztosítani idegennyelvtudással rendelkező személyzetet is.

Héliumos lufik, léggömb felengedés, lufi robbantás, lufiposta ...

Színminták, Ajánlatkérés, fotók, videók a Lufiposta.hu honlapon.

Jelentkezz animátornak! Tovább
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.