Animátor tanfolyamok - Játékmesterek.hu


Az utóbbi évek tapasztalata azt mutatja, hogy rendezvényeinken egyre nagyobb a gyermekfelügyelet iránti igény mellett a fejlesztő, szórakoztató jellegű foglalkozások iránti érdeklődés.

Magyarországon mi kezdtünk el először mobil gyereksarokkal foglalkozni. Az évek során tudásunkkal és tapasztalatainkkal meggyőztük ügyfeleinket, tapasztalt és képzett animátorainkat szívesen alkalmazzák. Tevékenységi körünket folyamatosan bővítettük és mélyítettük, specializáltuk szolgáltatásainkat.

Ezeket a tapasztalatainkat továbbadjuk tanfolyamainkon. Amennyiben Te is szeretnéd ezeket a tevékenységeket megtanulni, nálunk lehetőséged nyílik rá.

Tanfolyamainkon résztvevők egy elismert végzettséget kapnak a tanfolyam végén; gyakorlattal, referenciákkal, szakképzettséggel. 

Az elméleti tananyag mellett a gyakorlati oktatásra is nagy súlyt fektetünk, hogy munkád során ne kerülj váratlan helyzetbe és mindent meg tudj oldani. Az alap óraszámon felül bármennyi gyakorlati órát igényelhetsz pluszban, míg elég magabiztosnak nem érzed a tudásod.

A diákok a tanfolyam elvégzéséről 5 nyelvű – magyar, angol, német, olasz, francia - Tanúsítványt kapnak, a gyakorlati képzésről pedig referenciát. 

JELENTKEZEM!

Vélemények a tanfolyamokról:

"Szia Zsófi!
Nekem összességében nagyon tetszett! A rugalmasság a tanfolyam időpontjait illetően (lehetett hétvégén is), az, hogy az arcfestéshez tudtatok modellt szervezni szombatra - ezúton is mégegyszer köszönöm! :)
Virág nagyon felkészült volt és rengeteg hasznos információt mondott mind az arcfestésről, mind a henna- és csillámtetoválásról. Nem csak a hátterét, az elméleti részt, hanem gyakorlati tanácsokat is adott, mit, hol lehet beszerezni - ez nagyon nagy segítség a kezdéshez. És maga a gyakorlati rész - minden eszközt bemutatott, ki lehetett próbálni, többféle festéket, csillámporokat, hennafajtákat - nagyon tanulságos volt a 2 nap! Kedves és türelmes volt és nagyon segítőkész végig! Számomra nagyon inspiráló volt ez a tanfolyam :)
Üdv
Balogh Adrienn"

"Szia!
Az a baj,hogy nem nagyon tudom megfogalmazni amit érzek.Fantasztikusan éreztem magam,nagyon szerencsés vagyok,és hálás a sorsnak,hogy találkoztunk.Az oktatással kapcsolatban,úgy érzem,hogy Virág teljes mértékben átadta szakmai tudását.Amit ,bár sokat kell gyakorolnom,de könnyen fogok alkalmazni.Köszönök mindent,küldök majd képeket a munkáimról.
UI:A keresztelőt még meg kell tartanunk😉creative by Rita
Lengyelné Rita"

Animátor tanfolyamok

Jelentkezz tanfolyamainkra:

Amennyiben nem tanfolyamra, hanem állásra jelentkezel, kérjük írd le pontosan, milyen képesítésed, gyakorlatod van.

 

Jelentkezz animátornak! Tovább
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.