Animátor tanfolyam már online is

Amennyiben kedvet érzel arra, hogy rendezvényeken, esküvőkön szórakoztasd a gyermekeket, akkor jelentkezz animátor tanfolyamunkra, mely most online is elvégezhető, akár 14 éves kortól is. 

Az animátorok gondoskodnak a kisebb-nagyobb összejövetelek alkalmával arról, hogy a meghívott gyerekek ne unatkozzanak. Sok esetben esküvőkön, konferenciákon kiegészítő szolgáltatásként hívnak meg animátorokat, akik rengeteg játékkal szórakoztatják az összegyűlt gyerkőcöket. 

A képzett animátorok minden eshetőségre felkészülve foglalkoznak a gyerekekkel

Ha kell mesét mondanak, ha összevesznek a gyerekek egy játékon, lecsillapítják őket. Mindig kitalálnak valamit arra az esetre, ha már a srácok kezdenék magukat elunni.

Az animátor képzés idején megtanulják, hogyan kell bánni nemcsak a gyerekekkel, hanem a velük érkező felnőttekkel is. Elsimítják az esetleges feszültségeket, problémákat. A tanfolyamon rengeteg játékot ismerhetnek meg, melyek mind azt szolgálják, hogy a különböző korosztályok igényeit is megfelelően megismerjék és majd a gyakorlatban hasznosíthassák tudásukat.

Turisztikai alapismereteket is oktatunk ezen idő alatt, hiszen az animátoroknak helyismerettel is érdemes rendelkezniük, valamint tudniuk kell, hogyan tölthető el kulturáltan a szabadidő. Előfordulhat, hogy olyan rendezvényen kell munkáját végeznie, ahol sok a külföldi vendég, az ő felvilágosításuk, hazánk megismertetése is lehet feladatuk.

Rengeteg fiatal szeretne külföldön munkát vállalni. A nyelvtudás mellé kiváló lehetőség az animátor szaktudás elsajátítása, hiszen a tengerparti hotelek egyik alap szolgáltatása az animátorok alkalmazása, akik a vendégek (nemcsak a gyerekek) aktív időtöltését segítik. A közös játékok, sport és szórakozás megszervezése és lebonyolítása felelősségteljes feladat. Annak aki, jól beszél egy idegen nyelvet és van animátori végzettsége, a nyári időszakban számtalan külföldi állásajánlat közül válogathat.

Az animátor tanfolyam sikeres elvégzéséről hallgatóink öt nyelven kiállított tanúsítványt kapnak, így igazolhatják bárhol a világon szakmai ismereteiket.