Pocakfestés kismamáknak - Játékmesterek.hu
Pocakfestés

Egyedi pocakfestés kismamáknak

Az egyre gömbölyödő pocak önmagában is gyönyörű, ám ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne még szebbé tenni. Az Amerikából hódító útjára induló pocakfestés, vagy más néven belly painting segítségével igazán különlegessé varázsolhatod kerekedő hasadat. A vidám, vicces vagy éppen elgondolkodtató mintákkal az egyéniségedet is kifejezheted, a fényképeket pedig garantáltan könnyes szemmel nézegetitek majd évek múlva is. Tudj meg többet erről az újszerű és merész testfestésről, és keress minket, ha kedved kaptál a pocakfestéshez!

A közösségnek, vagy csak kettőtöknek

Mindenki más és más okból dönt a pocakfestés mellett. A Facebookra vagy Instagramra szeretnél egy igazán egyedi, semmihez sem fogható képet? Úgy érzed, a közelgő örömhírt meg kell osztanod az egész világgal? A hasadra festett kép minden esetben remek választás, arról nem is beszélve, hogy ellentétben a tetoválással, a pocakfestés nem örökre szól, mosással/szappanos vízzel könnyen eltávolítható. A következő terhességednél új mintával lepheted meg szerelmedet, barátaidat és persze önmagad.

Szárnyalhat a képzelet

És hogy mi kerülhet a pocakodra? Lényegében bármi! Van, aki az ultrahangfelvételt festeti magára, más egy vidám mesefigurát, esetleg egy nonfiguratív mintát. Akár egy felirat mellett is dönthetsz (például a születendő gyermek neve), ha pedig igazán bátor vagy, egy extrém, meghökkentő rajz is szóba jöhet. Nálunk képzett szakemberek készítik el a pocakfestést, így biztos lehetsz benne, hogy a végeredmény esztétikus és szemet gyönyörködtető lesz, amit mindenki megcsodál majd. A pocakfestés történhet hennával is, de leggyakrabban a bőrbarát testfestékeket használjuk. Utóbbiak előnye, hogy végtelen számú színárnyalatot tesznek lehetővé, ráadásul igen tartósak is.

Tedd még különlegesebbé életed legnagyobb kalandját, és álmodd meg a legszebb festést a pocakodra segítségünkkel!


Jelentkezz animátornak! Tovább
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.